ReumaNederland: Wij maken het verschil, doet u mee?

ReumaNederland wil echt het verschil maken voor mensen met reuma. Maar, waar hebben mensen met reuma behoefte aan? Wat moet er beter? Deze vragen staan centraal in het speerpuntentraject dat eerder dit jaar van start is gegaan.

In de afgelopen tijd hebben onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam met veel mensen met reuma en hun naasten gesproken over reuma en wat er concreet aan gedaan moet worden. En zij hebben met mensen uit de wereld van reuma behandeling en reuma onderzoek gesproken om te weten waar de kansen liggen. Jullie kunnen ons helpen de goede keuzes te maken. 

Vertel waar ReumaNederland zich op moeten richten en vul de vragenlijst. Iedereen kan meedoen! Mensen met een reumatische aandoening, naasten en vrijwilligers, maar ook zorgverleners en onderzoekers.

Zouden jullie deze vragenlijst onder jullie leden willen verspreiden?

De vragenlijst invullen kan tot uiterlijk vrijdag 20 november 2020. We hebben een korte en een lange versie. De korte versie duurt ongeveer 5 minuten. De lange versie ongeveer 20 minuten. Je kunt aan het einde van de korte versie kiezen of je doorgaat naar de lange versie of niet. Het is mogelijk om de vragenlijst tussentijds op te slaan en later af te ronden.

Doen jullie mee? Ga naar: https://vuamsterdam.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_diLADPuzsWrlAJT

Veel dank alvast!