reade 1

De Amsterdamse Selfmanagement Osteoarthritis Study (AmSOS)

Onderzoek naar zelfmanagement in de behandeling bij mensen met klachten of artrose van heup of knie

Introductie: Ter voorbereiding op een subsidieaanvraag willen we u een aantal vragen voorleggen over de behandeling van mensen met knie/heupartrose en knie/heupklachten. Doel van deze vragen is te inventariseren welke problemen u ervaart bij de uitvoer van zelfmanagement in de behandeling bij mensen met knie/heupartrose of knie/heupklachten. Uw antwoorden dragen bij aan het ontwikkelen van een online zelfmanagement programma, wat het hoofddoel is van deze subsidieaanvraag door de Hogeschool van Amsterdam en Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie.

Vragen: Indien u betrokken bent bij de behandeling van mensen met knie/heupartrose of knie/heupklachten willen wij graag een aantal vragen aan u voorleggen. In het algemeen zijn wij benieuwd naar uw ervaringen in het stimuleren van zelfmanagement, hoe u dit toepast in de praktijk en op welke wijze leefstijlfactoren als bewegen, voeding en mentaal welbevinden beïnvloed kunnen worden door een online zelfmanagement programma.

Wij stellen het erg op prijs stellen als u in de reactie hieronder een antwoord wilt achterlaten op de volgende twee vragen:

– Wat is uw ervaring in het aanbieden van zelfmanagement bij deze doelgroep?

Antwoord………………………………………………………………………………………………………………

– Waar loopt u in de dagelijkse praktijk bij uw behandeling tegenaan als het gaat om het toepassen van zelfmanagement bij mensen met knie/heupartrose of knie/heupklachten?

Antwoord……………………………………………………………………………………………………………….

Uitnodiging: Wilt u aangeven of we u mogen benaderen om een aantal verdiepende vragen te stellen? Ja/Nee. Indien ja: uw emailadres. ………………..

Veel dank voor uw tijd en moeite.

Uw antwoorden kunt u sturen naar Minella Bakker: minella.bakker@reade.nl

Met vriendelijke groet,

Minella Bakker, Daniël Bossen en Martin van der Esch (onderzoekers AmSOS)

Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie, Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam, Faculteit Gezondheid